19 Haziran 2012 Salı

Özgün 'Konu Senden Açılınca'


''Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Özgün, 4. stüdyo albümü “Konu Senden Açılınca” 11 yeni şarkı ve Özgün’ün öncesinde yayınladığı “Sadece Arkadaşız” ve “Sen ve Ben” single'larının da yer aldığı 13 şarkıdan oluşuyor. Söz ve bestesi Özgün’e ait “Şike” bu albümün çıkış şarkısı oldu.

“Konu Senden Açılınca” da ağırlıkla Özgün’ün söz ve besteleri yer alırken Nezih Üçler, Onur Koç, Volkan Asyalıve Nedim Caner Üstün gibi genç nesil söz yazarıve bestecilerin de şarkılarına yer verildi. Müzik direktörlüğünü Tolga Kılıç’ın yaptığı albümde düzenlemelerde ise yine Tolga Kılıç ve Alper Kömürcü’nün imzaları var.

Özgün’ün yeni albümünde fotoğraflar Sedat Doğan imzası taşırken albümden ilk video klip söz ve bestesi Onur Koç’a ait “İnsaf”a çekildi. Murat Onbul yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Özgün’e Sırp model Tamara Milojevic eşlik etti.

Özgün,yapımcılığını Deniz Erdem ve Cengiz Erdem’in yaptığı 4. stüdyo albümü “Konu Senden Açılınca”yı Haziran ayının ilk günlerinden itibaren konserlerle tanıtmaya başladı. “Konu Senden Açılınca” 15 Haziran 2012 cuma gününden itibaren tüm müzik marketlerde yerini aldı.
  ''


Özgün'ün yeni çıkardığı bu albümü severek dinledim. Albümü almak isteyenler D&R veya size en yakın müzik marketlerde bulabilirler :) Bu güzel albümdeki favori şarkım ise 'Gülbeyaz' şiddetle öneririm. :)

Bir dahaki postta görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder